אודות קמפאי סטריט ווק

בשנת 2008, כשנפתחה בבאר שבע מסעדת קמפאי הראשונה, היה ברור לתושבי בירת הנגב שהקסם האסייתי הגיע לעיר.
קמפאי ("לחיים" ביפנית) הציבה סטנדרט חדש של מטבח פאן אסייתי תוסס. בזכות תפריט רחב היקף הכולל סושי, מנות ווק, גריל אסייתי ועוד.
התפריט של קמפאי סטריט ווק משלב אוכל רחוב אותנטי עם פיוז'ן קולינארי תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים. ללא מחזקי טעם או חומרים משמרים.
המסעדה הפכה להצלחה מסחררת וכעת פועלת בפריסה ארצית בזכות קמפאי סטריט ווק, רשת מסעדות אסייתיות בקצב מהיר.
קמפאי סטריט ווק מפיצה את בשורת המטבח האסייתי עם חיבור מדויק של טעמים, צבעים ואוכל בריא.
המנות מוכנות לפני הלקוח במטבח פתוח וצוות הטבחים מקפיד על בישול קצר בחום גבוה שמאפשר לשמור על הערכים התזונתיים וסגולות חומרי הגלם. את המנות ניתן להזמין על בסיס אטריות אורז או אורז, וכן להחליף את העוף או הבשר בטופו. בכל מסעדות קמפאי סטריט ווק תיהנו משירות אדיב וממנות גדולות ומפנקות במחירים טעימים.
שף: דרור שושן, מהשפים הבולטים של המטבח האסייתי בישראל אשר עומד מאחורי שורה של מסעדות מצליחות ברחבי הארץ, הרכיב בקמפאי סטריט ווק תפריט מדויק ומגוון. קמפאי סטריט ווק היא מסעדה לכל שעה ולכל הרכב סועדים, וסניפיה עורכים גם משלוחים מהירים.